Kush eshte EGS

EGS është një kompani ndërtimi dhe investitor në të gjithë vendin me një larmi shërbimesh ndërtimi për ta bërë çdo projekt realitet. Më shumë sesa thjesht një kompani ndërtimi për ndërtimin e projekteve, shërbimet tona kanë gamë nga dizajni i ndërtesës te planifikimi, te rinovimi deri te përfundimi i rifiniturave ose ndërtimi i projektit nga fillimi ne fund.

Ne jemi atje në çdo hap të rrugës duke u siguruar që rezultatet përfundimtare të përmbushin specifikimet tuaja të sakta dhe të dorëzohen në kohë dhe sipas buxhetit. Për më tepër, ne jemi një kompani e menaxhimit të ndërtimit, që do të thotë se me përvojën tonë, ne kemi njohuritë e nevojshme për të menaxhuar me sukses çdo aspekt të projektit tuaj.

Kur bëjmë një premtim, ne e mbajmë atë. Me çdo kusht.

Motoja jonë është e bazuar në filozofinë që nevojat e klientëve tanë janë në thelb të gjithçkaje që bëjmë.

Historiku

Që nga viti 2012, EGS ka ofruar shërbime të përgjithshme dhe komerciale ndërtimi për një larmi klientësh. Projektet tona shtrihen në pothuajse çdo cep të Shqiperise. Pavarësisht sa i madh apo i vogël është projekti, ne e trajtojmë secilin klient me nivelin më të lartë të shërbimit dhe vëmendjes.

Reputacioni i EGS eshte ndërtuar mbi vitet e menaxhimit të suksesshëm të ndërtimit dhe kënaqësisë së klientit. Ne jemi të njohur si një nga kontraktorët më profesionistë në vend. Mbulimi ynë i sigurimeve tejkalon shumicën e kërkesave dhe ne vazhdimisht mbajmë marrëdhënie të shkëlqyera bankare.

Një tjetër dallim kryesor që e bën EGS të dallohet midis kontraktorëve të tjerë të përgjithshëm në industri është pastërtia jonë në të gjitha vendet e punës. Rëndësia e një vendi të pastër për punë ndihmon pjesën tjetër të punës të rrjedhë normalisht dhe me efikasitet, gjë që e mban vendin e punës të sigurt dhe promovon një mjedis produktiv. Ne respektojmë reputacionin e klientëve tanë dhe e dimë që një vend pune i mirëmbajtur reflekton mirë edhe mbi ata.