Rreth Nesh

EGS është një kompani ndërtimi dhe investitor në të gjithë vendin me një larmi shërbimesh ndërtimi për ta bërë çdo projekt realitet. Më shumë sesa thjesht një kompani ndërtimi për ndërtimin e projekteve, shërbimet tona kanë gamë nga dizajni i ndërtesës te planifikimi, te rinovimi deri te përfundimi i rifiniturave ose ndërtimi i projektit nga fillimi ne fund.

Ne jemi atje në çdo hap të rrugës duke u siguruar që rezultatet përfundimtare të përmbushin specifikimet tuaja të sakta dhe të dorëzohen në kohë. Për më tepër, ne jemi një kompani e menaxhimit të ndërtimit, që do të thotë se me përvojën tonë, ne kemi njohuritë e nevojshme për të menaxhuar me sukses çdo aspekt të projektit tuaj.

Shërbimet

Ndërtim

Rikonstruksion

Interior

Arredim

Turizëm-Hoteleri

Projekte

Blog

Pse te zgjidhni nje agjent pronash?

1- Nje shumellojshmeri e madhe pronash per te zgjedhur! 2. Per te kursyer kohe dhe per te shangur kerkime personale te cilat do tju lodhin dhe nuk do tju sigurojne 3. Duke qene nje negociator profesionist gjithmone do tju siguroje ju cmime te ulta ne favorin tuaj! 4. Per te eleminuar stresin dhe friken dhe…

Read more

TAKSIMI I PRONES

Nga 1 Prilli, te gjithe apartamentet, shtepite e legalizuara, dyqanet, garazhet, bodrumet, zyrat dhe magazinat do te taksohen me taksen e re te prones. Me taksen e re, si ndertesa qe sherbejne per banim dhe qe do te taksohen me 0.05% te vleres se çmimit, do te përfshihen: apartamentet, shtepite e legalizuara, garazhet e mbyllura…

Read more